Mandolinevereniging Capriccio - Muziek maken voor jong en oud
Informatie Capriccio
Onze vereniging is onderverdeeld in mandoline, mandola, gitaar en contrabas.
Wij repeteren in De Meander op woensdagavond o.l.v Daniëlle de Rover en op vrijdagavond met Bep Oosterman - Dubach.
 
Nieuwe leden kunnen in oktober beginnen. Onze contributie voor een leerling is € 107,- per jaar en €15,- inschrijfgeld. In het eerste jaar kunt u gebruik maken van een leeninstrument. De lesboeken zijn voor eigen rekening. De lessen zijn op woensdagavond of vrijdagavond in groepsverband per niveau. De lessen duren ongeveer een half uur.
 

Dirigenten/docenten
 
Daniëlle de Rover

Daniëlle de Rover werd geboren op 29 mei 1968.

Vanaf jonge leeftijd leerde zij het bespelen van de mandoline en gitaar van haar moeder Mien de Rover- de Vos. Na de middelbare school studeerde zij aan het Rotterdams Conservatorium waar zij in 1993 haar diploma Schoolmuziek behaalde. Daarna studeerde zij op het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Benny Ludemann waar zij in 1998 haar studie mandoline DM met goed gevolg afsloot.

Daniëlle heeft een bloeiende privépraktijk voor gitaar- en mandolineles. Zij is dirigente van twee mandoline orkesten ‘De Plektrum Melodisten’ en ‘Capriccio’. Ze heeft een gitaarensemble en componeert en arrangeert veel voor mandoline-orkesten, waarbij de nadruk ligt op verschillende muziekstijlen uit Zuid-Amerika.  Haar grote compositie met de naam “FusionEm” wordt in heel Europa en zelfs in Australië met veel plezier gespeeld. Daniëlle is vaste docent bij de zomercursus van het Nederlands Mandoline Practicum en geeft regelmatig workshops aan mandoline orkesten in binnen- en buitenland.

Af en toe speelt ze als mandoliniste mee met grote orkesten en ensembles zoals het Radio Symfonie Orkest, de Marinierskapel en het Schönbergkwartet en werkt zij mee aan CD- en DVD opnames.


Adres oefenruimte

De Meander - Vlinderslag 1-5 - Oostvoorne

woensdag: 
  • 17:15-19:45 uur gitaarlessen    
  • 20:00-22:00 uur orkestrepetitie

 
CNS De Nieuwe Weg - Nieuweweg 12 - Oostvoorne

vrijdag: 
  • 18:00-21:30 uur
 
 De lessen duren ongeveer een half uur.
 
 
 
CD Capriolen
Capriccio heeft in 2010 een tweede CD opgenomen, genaamd Capriolen. Het repertoire van deze cd is heel divers met o.a. een gevoelige Poème, een vurige Tisza Czardas en een romantische Carnevale di Venezia.
Deze cd kunt u bestellen via onderstaand formulier.
Uw CD wordt verzonden wanneer wij €12,50 per CD + €3,95 verzendkosten hebben ontvangen op banknummer 
NL92 RABO 0350 2105 94  t.n.v. MO Capriccio Oostvoorne (verzending binnen Nederland).
 
 
Contact
Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen via onderstaand formulier 

Voornaam:
Achternaam:
Email:
Telefoon:
Reacties:
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint